Informatat

  • Tel: +37744 695 488
  • Mob: +38649 552 054
  • Adresa: Bogë
  • Qyteti: Rugovë
  • Numri i dhomave: 6
  • Vend parkimi: Po

Villa Kodra

Shtëpi akomoduese

Këto shtëpi akomoduese janë të vendosura në Malet e Rugovës, në 1700 metra mbi nivelin e detit. Secila shtëpi ka qasje në një tarracë të mobiluar dhe me pamje panoramike të maleve përreth dhe gjithashtu kanë hapësirë për skarë. Shtëpitë kanë dhoma të ndejës të mobiluara dhe shumë të rehatshme dhe me TV. Shtëpitë kanë kuzhina të pajisura, dhoma të ndejës, oxhak, një banjo me dush ose vaskë dhe dhomat e gjumit.

Mysafirët mund të gëzojnë një sërë aktivitetesh të tilla si ecje të organizuar, ngjitje në shkëmbinjë, shetitje me bicikletë. Shtretërit shtesë mund të shtohen sipas kërkesës. Transporti ofrohet për konsumatorët. Villa Kodra është 5-minuta larg ski liftit.