Informatat

  • Tel: +37744 220 726
  • Mob: +38649 286520
  • Adresa: Bogë
  • Qyteti: Rugovë
  • Numri i dhomave: 5
  • Vend parkimi: Po

Villa Bora

Shtëpi akomoduese

Shtëpitë akomoduese gjenden vetëm 5 minuta larg nga ski lifti, dhe janë të vendosura në 1346 metra nivel mbidetar. Akomodimi përfshin një dhomë të ndejës dhe kuzhinë të pajisur me të gjitha elementet e nevojshme. Banjot janë të pajisura me dush apo vaska.

Mysafirët mund të ndërmarrin një sërë aktivitetesh të tilla si ecje të organizuar, ngjitje në shkëmbinjë, shetitje me bicikleta.  Shtretër shtesë mund të shtohen sipas kërkesës. Transporti ofrohet për konsumatorët.