Informatat

  • Tel: +38649 44 275 489
  • Email: Ski_school_dardani@hotmail.com
  • Adresa: Boge
  • Qyteti: Rugove
  • Numri i dhomave: 4
  • Vend parkimi: Po

Shkolla e Skijimit Dardani

Motele Restorante

Shkolla e Skijimit Dardani gjendet 1386 metra mbi nivelin e detit, dhe është e vendosur pranë ski liftit. “Dardani” ofron kurse për skijim me  10 trajnerë ndërkombëtar dhe kombëtar të licencuar të cilët janë në dispozicionin tuaj gjatë gjithë kohës. Ata ofrojnë transport të grupeve të fëmijëve me automjete të veçanta bore. Aktivitetet këtu janë ecjet e organizuara në natyrë, shetitjet me bicikletë, gjithashtu edhe snowboarding.

Këtu ju mund të merrni me qira ski, dhe gjithashtu të regjistroheni për kurs të skijimit. Dhomat janë shumë të rehatshme secila me pamje nga mali. Atmosfera është shumë e qetë dhe vendi frekuentohet nga shumë njerëz, meqë edhe gjendet është afër shtegut të skijimit. Specialitetet e restorantit janë kryesisht specialitete tradicionale. Restoranti ofron specialitete të ndryshme të mirshrave, të cilat përgaditen nga kuzhinierë me përvojë mbi 10 vjeçare.