Informatat

  • Tel: +377 44 614 404
  • Mob: +386 49 100 801
  • Email: info@univers-ks.com
  • Adresa: Fusha e Pejes
  • Qyteti: Peje
  • Vend parkimi: Po

Restorant Univers

Restorante

Restoranti Univers ofron më të mirën nga çdo gjë. Nga arkitektura e saj klasike e ndriçuar deri tek mundësitë e ndryshme të menusë së saj, Restaurant Univers ofron ambientin e përkryer për të provuar ushqime të cilat i meritojnë lëvdatat e panumërta.Restoranti është i vendosur në një ambient natyror. Duke përdorur vetëm përbërësit më të freskët të kultivuar në kopshtin e tyre, kuzhinieri sjell një përzierje unike të shijeve dhe aromave në meny e cila plotësohet nga një përzgjedhje e veçantë e specialiteteve të përditshme të kuzhinierit. Kryesisht menyja e tyre përmban specialitete të mishit.

Ka një sallë të konferencave me ajër të kondicionuar dhe me të gjitha pajisjet e nevojshme. Kapaciteti i kësaj salle është 120 vende.Restaurant Univers është zgjedhje elegante për dasma komode në qendrën e qytetit. Në dispozicion keni opsione të ndryshme të ushqimit- të gjitha të servuara nga restoranti i hotelit. Në paketën “Dasma” përfshihen planifikuesit e dasmës, dhomë e veçantë për nusen dhe dhëndërin, përkujdesje për fëmijët gjatë ngjarjeve.