Informatat

  • Mob: +386 49 138 500
  • Adresa: Sheshi i Heronjëve
  • Qyteti: Pejë
  • Vend parkimi: Po

Restorant Nositi

Restorante

Dekorimi i brendshëm i restorantit me ngjyra të ngrohta, dritare të mëdha, e bën atë një prej restoranteve më me klas në rrethinë. Kuzhina e saj dhe stafi diskret ofrojnë një kohë të mrekullueshme këtu. Restorant Nositi është një mjedis ideal për dreka, darka, takime biznesore, bashkime familjare ose ngjarje të tjera.

Nositi është i vendosur në qendër të Pejës, ku ju mund të bëheni pjesë e gjallërisë së madhe të qytetit dhe ende të keni hapësirë të shijoni ushqimet tuaja. Restauranti gjendet pranë parkut, ku keni pamje të mrekullueshme. Kuzhina e Nositit është e njohur mirë. Çfarë është e veçantë në lidhje me Nositin është kuzhina e tij italiane: pizzat, pastat, rissoto, specialitetet e ndryshme të mishit, dhe sallatat janë shumë të kërkuara dhe të shijshme. Nositi gjithashtu ofron ushqim tradicional.