Informatat

  • Mob: + 377 44 329 555
  • Email: agolindi_i@hotmail.com
  • Adresa: Moronica, Junik
  • Qyteti: Pejë
  • Vend parkimi: Po

Restorant Moronica

Restorante

Ky restorant është i vendosur 662 metra mbi nivelin e detit. Ambientet e saj të hapura dhe të gjera krijojnë një atmosferë të bukur. Rrethuar nga natyra është e vendosur në aso pozite prej nga ku mund të shihni qytetin e Pejës. Përpos pamjeve të bukura të qytetit dhe hapësirës së madhe ky restorant ofron gjithashtu një kënd lojrash për fëmijë.

Menyja përbëhet kryesisht nga ushqime tradicionale, të përgaditura nga përbërësit e freskët nga fermat e Rugovës. Mysafirët mund të pushojnë këtu dhe të shijojnë vakte relaksuese.  Këtu ju mund të regjistroheni për shetitje të cilat i organizon restoranti në atraksionet lokale. Restoranti është gjithashtu në afërsi të amfiteatrit ku mund të shikoni pjesë teatrale, koncerte, dhe shfaqje të ndryshme.