Informatat

  • Mob: +377 44 137 977
  • Email: n_halilaj@hotmail.com
  • Adresa: Magjistralja Pejë-Deçan
  • Qyteti: Pejë
  • Vend parkimi: Po

Restorant Dushkaja

Restorante

Ky restorant është i vendosur përgjatë autostradës Deçan-Pejë. Restoranti ka një dekor të thjeshtë me mure prej druri, tavane të bardha dhe karrige me lëkurë të zezë. Dekori është i theksuar, aty gjithashtu gjendet një banak i vogël. Kur kombinohen të gjitha këto elemente krijohet një ambient i rahatshëm dhe i relaksuar.

Ky restorant ka një qasje shumë më pak formale për ushqim, me staf dhe një atmosferë miqësore. Menyja moderne evropiane në Dushkajë ofron specialitete emocionuese kreative të tilla si specialitete të fërguara në skarë, specialitete të ndryshme të mishit, sallata etj. Ka një tarracë mjaft të madhe me 200 ulëse.