Informatat

  • Mob: +377 44 137 977
  • Email: n_halilaj@hotmail.com
  • Adresa: Magjistralja Pejë - Deçan
  • Qyteti: Pejë
  • Vend parkimi: Po

Restorant Dushkaja 1984

Restorante

Ky është një restorant mjaft i madh, i rrethuar me dritare të mëdha nga të gjitha anët. Dekori përfshin tavolina me hapësira të mjaftueshme ndërmjet njëra tjetrës, dysheme të bardha mermeri , mure me ngjyrë të bardha dhe mbulesa të bardha. Restoranti është shumë elegant dhe mikpritës.  Restoranti zakonisht rezervohet për dasma dhe ngjarje të tjera të tilla.

Kur ka konferencave ata ofrojnë të gjitha pajisjet e nevojshme siç janë projektorët, ata gjithashtu përkujdesen për zërimin dhe ofrojnë një prapaskenë. Restoranti ka 400 ulëse. Kuzhina e restorantit është kryesisht tradicionale, ata ofrojnë specialitete të ndryshme të mishrave, dhe menyja e tyre është e përmban edhe pizza, pasta dhe sallata. Stafi dhe atmosfera janë të përsosura për të festuar dasma, përvjetore apo edhe për të organizuar konferenca siç duhet.