Informatat

  • Mob: +377 45 768 768
  • Email: info@maestrorestaurant-ks.com
  • Adresa: Rruga e Rozhajës
  • Qyteti: Pejë
  • Vend parkimi: Po

Restorant Maestro’s

Restorante

Restoranti gjendet në një rrethinë shumë të bukur. Dekori i restorantit është me ngjyrë të zezë dhe të bardhë me dritare të mëdha; fokusi i tij kryesor është drita natyrale e cila depërton brenda restorantit. Menu kryesore e restorantit është mishi, peshku, picat dhe pastat. Një atmosferë relaksuese për të ngrënë, restoranti Maestro’s është vendi ideal për ndonjë takim dreke apo darke.

Restoranti gjithashtu organizon veprimtari të ndryshme. Maestro’s ofron vendin perfekt për martesën e ëndërrave tuaja. Pamja joshëse nga tavanet e larta, dritareve të mëdha, tavolinës konvencionale për ngrënie në restorant me një tarracë të hapur ku mund të merrni dhe shijoni pijet tuaja.