Informatat

  • Mob: +377 44 864 884
  • Adresa: Gryka e Deçanit, Bellaja
  • Qyteti: Deçan, Pejë
  • Numri i dhomave: 10
  • Vend parkimi: Po

Restorant Kalaja e Deçanit

Hotele Restorante

Hoteli është jashtëzakonisht i bukur, meqë është i ndërtuar prej guri i ngjan një kështjelle. Brenda hoteli është i dekoruar në stil tradicional i theksuar me orendi prej druri të errët dhe mure guri. Hoteli është mjaft i gjerë, me dritare të mëdha duke e lejuar në këtë mënyrë ndriçimin nga jashtë të hyjë brenda.

Kalaja e Deçanit posedon 10 dhoma, me banjo en-suite. Të gjitha dhomat janë me ajër të kondicionuar dhe kanë ballkone private si dhe Wi-Fi. Restoranti përgatit pjata tradicionale shqiptare me përbërës të rritur në fermat e Rugovës. Një nga specialitetet e restorantit të hotelit është flija.
Hoteli është në breg të lumit dhe ofron pamje panoramike. Në mënyrë për ta bërë mjedisin më familjar ka një kënd lojrash për fëmijë. Ecjet e organizuara në natyrë janë një nga aktivitetet të cilat mund të zhvillohen këtu. Tek Hotel Kalaja e Decanit ka vend për parking, kafshët shtëpiake janë të lejuara si dhe mund të sigurohet transport.