Informatat

  • Tel: +381 39 434 571
  • Adresa: Mbretëresha Teutë
  • Qyteti: Pejë
  • Numri i dhomave: 16
  • Vend parkimi: Po

Hotel Gold

Hotele

Hotel Gold është i vendosur në qendër të Pejës, ofron një ambient modern dhe të qetë. Dizajni i tij i brendshëm definohet nga muret e dekoruara prej druri dhe nga numri i madh i dritareve. Ngjyra dominuese, duke filluar nga ngjyra e mermerit të dyshemesë është ngjyra kafe. Çdo gjë këtu rrezaton rehati.

Hoteli ka 16 dhoma, kafshët shtëpiake janë të lejuara, dhe parkingu mundësohet për vetëm 1 euro. Hoteli Gold ka ofron akomodime të cilësisë së parë dhe kujdeset për mysafirët e tij. Në Hotel gjithashtu gjendet një sallë pritjeje ku ju mund të relaksoheni dhe të shikoni TV apo mund të uleni në tavolinat pranë dritareve nga ku ju mund të shijoni pamjet e qytetit të Pejës.