Informatat

  • Tel: +381 38 77 11 77
  • Email: info@hoteldukagjini.com
  • Adresa: Mbretëresha Teutë
  • Qyteti: Pejë
  • Numri i dhomave: 67
  • Vend parkimi: Po

Hotel Dukagjini

Hotele Restorante

Hotel Dukagjini ndodhet në qendër të Pejës, ai ofron akomodime moderne, pishina dimërore, banjo me avull dhe palestra. Mysafirët mund të shijojnë vaktet e tyre në 3 restorante brenda hotelit. Wi-Fi dhe parkingu privat ofrohet pa pagesë.
Dhomat dhe suitat të dekoruara në mënyrë elegante janë të pajisura me TV kabllor, ballkone dhe me një zonë të rehatshme për tu ulur. Disa suita vijnë të pajisura me sauna dhe llambadar me gurë Swarovski. Banjo të gjera të pajisura me artikuj për tualetin, rroba banjo dhe pantofla.

Pazari i Vjetër me dyqane dhe suvenire mund të gjendet 300 metra nga hoteli. Muzeu Etnografik, Bajraklia Xhamia dhe Kulla e Pashait janë gjithashtu vetëm 300 metra larg. Mysafirët mund të vizitojnë manastiret ortodokse të mbrojtura nga UNESCO, si ato të Deçanit dhe Patriarkana e Pejës, gjenden 8 km larg nga Dukagjini. Kuzhina Mesdhetare, ushqimi detit, specialitetet italiane dhe kuzhina ndërkombëtare ofrohen në 3 restorante të ndryshme. City Cafe Lounge Bar ofron një përzgjedhje të purove, uiskit dhe rakisë. Stacionet lokale të autobusave dhe trenave gjenden brenda një rreze prej 800 metrash nga hoteli. Kufijtë me Malin e Zi dhe Shqipërinë mund të arrihen me makinë për 30-minuta. Aeroporti i Prishtinës gjendet 70 km larg nga hoteli.