Informatat

  • Mob: +386 49 108 801
  • Email: kastriotspahiu@hotmail.com
  • Adresa: Mbretëresha Teutë
  • Qyteti: Pejë
  • Numri i dhomave: 18
  • Vend parkimi: Po

Hotel Çardak

Hotele Restorante

Çdo dhomë në Hotelin Cardak është me pamje nga malet dhe është e dekoruar me stil tradicional, en suite banjo dhe ballkone private. Hoteli është i vendosur në qendër të Pejës dhe gjendet afër të gjitha atraksioneve të qytetit. Kafshët shtëpiake janë të lejuara, ka Wi-Fi dhe dhomat pastrohen çdo ditë. Hoteli ka 18 dhoma; sipërfaqja e hotelit është 2000 m2. Filloni ditën me bufe për mëngjes. Restoranti është i hapur gjatë gjithë javës për drekë dhe darkë ku ofrohet kuzhinë mesdhetare kur ka kërkesë edhe ushqim tradicional.

Ekziston edhe një sallë konferencash me 200 vende, e furnizuar me të gjitha pajisjet e nevojshme. Gjithashtu hoteli ka edhe një sallë ku mund të organizohen ahengje me 200 ulëse. Ju mund të pushoni pranë barit dhe të dëgjoni muzikë live.