Informatat

  • Mob: +377 44 182 912
  • Email: motelgjeravica@hotmail.com
  • Adresa: Junik
  • Qyteti: Junik, Peje
  • Vend parkimi: Po

Motel Gjeravica – J

Motele Restorante

Moteli është tri katëshe. Kati i parë përdoret si sallë e banketit, ndërsa në katin e dytë përveç restorantit është edhe një tarraca e bukur ku ju mund të uleni dhe të shijoni ushqimin tuaj dhe pamjet panoramike të maleve. Moteli është e vendosur në një vend mjaft të qetë, duke ju dhënë klientëve të saj pushimin e nevojshëm.

Nëse ju dëshironi më të mirën për dasmën tuaj, atëherë zgjidhni shërbimin tonë. Ne ofrojmë më të mirën, pasi edhe kemi një traditë të organizimit të këtyre ngjarjeve. Stafi ynë nuk dështon të lë përshtypje asnjëherë. Menyja e restorantit përbëhet nga ushqime kryesisht tradicionale, specialitete të mishit, dhe pizza.