Informatat

  • Mob: +377 44 142 639
  • Adresa: Rruga TMK
  • Qyteti: Pejë
  • Vend parkimi: Po

Restorant Dardani

Restorante

Restorant Dardani është një restorant i rehatshëm me një dekorim të këndshëm. Meqë është i vendosur përgjatë rrugës kështu që mund të shihet lehtë, vendndodhja e tij u lejon mysafirëve të harrojnë zhurmën e qytetit. Dekorimi i tij i brendshëm është bërë në tone të lehta dhe të pasuruara me detaje piktoreske në mënyrë që të krijohet një atmosferë elegante, komode dhe e rehatshme.

Restorant Dardani është i ndarë në disa hapësira. Ka tavolina për dy persona të cilët duan të kenë një vakt të qetë, si dhe tavolina për grupe më të mëdha. Kur është koha e mirë, ju mund të uleni edhe jashtë në terracën e hapur të restorantit. Specialitetet e kuzhinës së restorantit janë hamburgerët, sanduiçet, hot dogat dhe specialitetet e tjera të mishit. Sallatat dhe patatet e skuqura janë gjithashtu pjesë e menysë.