Informatat

  • Mob: +386 49 532 032
  • Email: bjeshkarestaurant@gmail.com
  • Adresa: Shtupeq i madh, Rugove
  • Qyteti: Pejë
  • Vend parkimi: Po

Restorant Bjeshka

Restorante

Restoranti Bjeshka është i vendosur në zemër të maleve të Rugovës, duke ofruar pamje panoramike të natyrës dhe ajër të pastër.Restoranti është shumë afër lumit dhe ata e përdorin peshkun e atij lumi për të gatuar specialitete. Atmosfera është shumë e rehatshme dhe restoranti është i ndërtuar nga druri në stilin e një kabine të malit.

Vizitorët gjithashtu mund të pushojnë në tarracë të restorantit i cili ofron pamje të bukura të muzgut. Restoranti ka 150 ulëse, dhe dy sauna. Menuja e restorantit përmban ushqim tradicional, mish qengji dhe specialitete të tjera të mishit dhe peshkut. Ata shërbejnë gjithashtu lëng boronice të bërë në shtëpi.