Informatat

  • Mob: +377 44 222 254
  • Email: aritagashibelegu@hotmail.com
  • Adresa: Rugovë
  • Qyteti: Pejë
  • Numri i dhomave: 3
  • Vend parkimi: Po

Art Design 2

Shtëpi akomoduese

Shtëpia akomoduese Art Design 2 është e vendosur në Malet e Rugovës, në 1400 metra mbi nivelin e detit. Gjendet rrugës për një nga majet më të larta të maleve të Rugovës. Të gjitha shtëpitë ofrojnë pamje të bukura të maleve, ballkone dhe kopshte. Ato janë të pajisura me kuzhina, dhoma të ndejës me divane, kamin, banjo me dush apo vaskë dhe dhoma të gjumit. Aty keni hapësirë të mjaftueshme për skarë.

Aktivitetet të cilat organizohen në zonën përreth përfshijnë skijimin, çiklizmin, ecjet e organizuara në natyrë ku gjithashtu mund të mbledhni fruta mali. Nëse dëshironi të vizitoni zonën, keni shumë afër qytetin e Pejës ku mund të shihni Banjot Publike Turke, Pazarin e Vjetër Baazar, Patriarkanën e Pejës, apo edhe Grykën e Rugovës etj…